Nieuws

zondag, 26 mei 2019 19:17

Avond4daagse Veendam

Wil je gezellig 4 avonden met andere judoka’s van onze Judoschool wandelen en op de laatste dag een feestelijk onthaal met intocht meemaken?

Schrijf je dan nu in voor de Avondvierdaagse van maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni 2019. De woensdag is een rustdag. De intocht (vrijdag) lopen de judoka’s in judopak.
Inschrijven en betalen: via ledenportaal geeft u uw kind op voor de avondvierdaagse (uiterlijk 17 juni). U kunt kiezen uit de volgende afstanden:

  • 5 km (€ 7,00 ): kinderen t/m 8 jaar, ze krijgen hiervoor een medaille met het getal voor de hoeveelste keer ze mee doen.
  • 10 km (€ 7,00): kinderen van 9 jaar en ouder lopen 10 km per avond en krijgen hiervoor ook een medaille met het getal voor de hoeveelste keer ze mee doen.
Geef bij het opmerkingen veld op voor de hoeveelste keer ze meelopen.

Belangrijke informatie: 

  • Hulp? Net als andere jaren hebben we hulp van ouders nodig voor het verzorgen van de drinkposten (2 drinkposten (5 en 10 km) op maandag, dinsdag en donderdagavond) en voor hoofdbegeleiders op alle avonden. Geef bij inschrijving via ledenportaal aan wanneer je zou kunnen helpen.
  • Verzamelen: 17.45 uur bij de Parkstadhal (Jan Salwaplein 1). Op deze locatie eindigen we ook elke dag.
  • De ouders zijn verantwoordelijk voor hun eigen kind. Dit betekent dat ze zelf meelopen òf met een andere ouder afspreken wie er meeloopt. Tip: regel met een groepje van 4 kinderen dat elke ouder 1 avond loopt, zo is het makkelijker te regelen voor alle (werkende) ouders!
Geef bij het opmerkingen veld op hoe en wanneer u wilt meehelpen

Vragen? U kunt mailen naar danielle ploeger

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');