maandag, 19 december 2016 07:41

Veendammer judoka's op 3 fronten actief

De judoka's van Judoschool Veendam hebben een druk maar zeer succesvol weekeinde achter de rug. Er werden prestaties geleverd in Assen, Hoogeveen en Hoofddorp.
In Assen slaagden de 4 deelnemers allen voor hun zwarte band. Ingrid Engwerda, Anniek Potze, Veerle Huisman en Twan Hauch behaalden na een zeer goed examen verdiend hun zwarte band.
In Hoogeveen behaalden onze judoka's 14 prijzen op het kersttoernooi. Goud was er voor Larissa Bultena, Anas Schreuder en Tsjuck Kingma. Tweede werden Michelle Zegerius, Thijs Hensens, Gijs Bakker, Ashley van Dijken en Leon Bax. De judoka's Inge Bos, Maurice van der Laan, Mathijs Vos, Joost Everts en Ruben Vos behaalden een derde prijs. Vierde werd Niels Boon.

Op zondag vond er in Hoofddorp een meetmoment -18 jaar van de Judobond Nederland plaats.
Onze judoka's waren in prima doen. Maarten van Ark won in zijn voorronden met een vol punt. In de finale was zijn tegenstander sterker en behaalde Maarten een uitstekende tweede plaats.
Brons was er voor Fleur Douwes en Marit Kamps. Beiden wisten de wedstrijd om de derde plaats overtuigend met een ippon te winnen.
Daarnaast wisten Petrik van Wesel, Sarah Hector en Vera Raspe nog een verdienstelijke 5e plaats te behalen.

$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');