woensdag, 03 oktober 2007 00:59

Roan Plagge derde in Osnabruck

Op het zeer sterk bezette Osnatel Cup in Osnabruck heeft de vijftienjarige Roan Plagge een uitstekende derde plaats behaald in de klasse -50 kilogram. Na een periode met veel blessureleed liet Roan zien weer helemaal terug te zijn. Met goed judo behaalde hij de halve finale. Van de sterke duitse Hendriksen werd verloren. In de strijd om het brons wist Roan met ippon te winnen van de sterke Tim Hansen.
Wouter Pol wist in de sterk bezette klasse -66 kilogram de kwartfinale te bereiken. Hierin moest hij een yuko voorsprong helaas uit handen geven. In de herkansingen werd fraai gewonnen maar strandde Wouter uiteindelijk in de wedstrijd voor de strijd om de derde plaats. Een zevende plaats was het uiteindelijke resultaat.
Andre Hendriksen wist in de klasse -55 kilogram 1 partij met een armklem te winnen. De overige twee wedstrijden werden van sterke judoka's verloren. In de klasse -60 kilogram won Rob Nijmeijer zijn eerste twee partijen. De kwartfinale en de eerste herkansing werden verloren.


$doc->addStyleSheet($tpath.'/css/extra.css');